Hoi! Ik ben Cherie

Ik ben opgegroeid in Johannesburg, Zuid-Afrika, waar onze familie altijd honden heeft gehad. Mijn moeder vertelt graag het verhaal van mij hoe ik, als 7-jarige, graag ging spelen met Tiger, de Rottweiler die naast ons woonde.  Mijn liefde en verbondenheid met paarden ontwikkelde zich later, tijdens mijn eerste paardrijles op 8-jarige leeftijd.

``Naast het helpen van mijn menselijke cliënten, kijk ik met veel plezier uit naar de tijd die ik met mijn vierbenige cliënten mag doorbrengen.``

Tijdens mijn vroege tienerjaren kreeg mijn moeder een ernstig auto-ongeluk. Rugchirurgie werd geadviseerd door de dokter, maar gelukkig had een vriendin mijn moeder verteld over Chiropractie. Dankzij de chiropractische zorg maakte mijn moeder een volledig herstel zonder de noodzaak van een ingrijpende operatie. Niet alleen veranderde Chiropractie het leven van mijn moeder, maar het had ook een grote impact op mijn toekomst.

 

Na getuige te zijn geweest van de kracht van chiropractische zorg door de ervaring van mijn moeder, ging ik Chiropractie studeren aan de Universiteit van Johannesburg. Toen ik eenmaal mijn diploma had behaald, werd het tijd voor mij om mijn twee passies samen te voegen: mijn man en ik pakten onze spullen in en verhuisden naar Europa, waar ik me inschreef in de Backbone Academy for Veterinary Chiropractic in Duitsland. Na het afronden van mijn studie, ben ik geslaagd voor het examen en ben nu lid van de International Veterinary Chiropractic Association.

 

Sinds mijn afstuderen, ben ik naar Barcelona en Denver, Colorado gereisd om twee vervolgopleidingen te volgen bij de bekende veterinaire chiropractor (en mijn persoonlijke voorbeeld), Jay Komarek. Ik reis tweemaandelijks naar Noorwegen om samen met Nathalie Hilmo, een dierenarts/chiropractor/goede vriendin, aan paarden te werken. Naast het helpen van mijn menselijke cliënten, kijk ik met veel plezier uit naar de tijd die ik met mijn vierbenige cliënten mag doorbrengen.