Lezingen

Chiropractie biedt een enorm potentieel in de dierengezondheidszorg. Het behoort tot het spectrum van de gezondheidszorg, samen met de geneeskunde, chirurgie, acupunctuur, homeopathie en andere geneeswijzen. Chiropractische zorg pretendeert niet de hele studie van gezondheid en ziekte te omvatten, maar het biedt wel mogelijke verklaringen voor ziekte en aanvullende therapie.

``You never know how far reaching something you think say or do today, will affect the lives of millions tomorrow.``
- BJ Palmer

Mijn doel bij elke lezing, is om eigenaren van huisdieren uit te leggen wat chiropractie is en informeren over hoe chiropractie hun dieren kan helpen een gezonder leven te leiden.

Ik heb gemerkt dat dieren van alle leeftijden en stadia profiteren van regelmatige chiropractische zorg – een oudere hond die in staat is om op te staan met een beetje meer gemak, een kat die zijn vermogen terugkrijgt om bomen te beklimmen en op muizen te jagen, een paard dat weer goed begint te lopen na jaren van slechte prestaties. Dat is wat me gepassioneerd houdt over het delen van de schoonheid van chiropractische zorg voor dieren, namelijk het terugwinnen van de functionaliteit en vitaliteit van dieren.

Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om te onderwijzen en te delen met anderen.

Mocht u op de hoogte zijn van evenementen of mogelijkheden waar ik deze informatie kan delen, neem dan gerust contact met mij op.

MAPLE RIDGE EQUESTRIAN FARM

STUDENTEN CHIROPRACTIE

Neem contact op met Cherie