Chiropractor voor dieren: ik ben Cherie!

Mijn liefde en verbondenheid met dieren, waaronder honden en paarden, begon al op jonge leeftijd. In Johannesburg, Zuid-Afrika, groeide ik samen op met honden. Ik speelde als 7-jarige al met Tiger, de Rottweiler van onze buurman. Eén jaar later kreeg ik mijn eerste paardrijles, waarnaar ik altijd aan de zijde van deze geliefde dieren ben blijven staan. 

Chiropractische opleiding

Tijdens mijn tienerjaren was ik getuige van de kracht van chiropractische zorg bij de mens. Mijn moeder herstelde, na een ernstig auto-ongeluk, volledig dankzij chiropractische zorg wat mij inspiratie gaf om de studie Chiropractie te gaan doen aan de Universiteit van Johannesburg. Na mijn diploma verhuisde ik naar Europa om een vervolgstudie te doen: Backbone Academy for Veterinary Chiropractic in Duitsland. Sindsdien ben ik niet stil blijven zitten. Ik reisde naar Barcelona en Denver, Colorado om twee vervolgopleidingen te volgen bij bekende veterinaire chiropractor (en persoonlijke voorbeeld) Jay Komarek. 

De beste levenskwaliteit voor ieder dier

Nu reis ik tweemaandelijks naar Noorwegen om samen met Nathalie Hilmo te werken aan en met paarden. Mijn liefde en verbondenheid met paarden, honden en andere dieren ben ik nooit kwijtgeraakt. Met zorg en respect zorg ik voor een verbetering van de vitaliteit en gezondheid van ieder dier. Samen met jou. 


Neem contact op voor een eerste kennismaking!

Volg Cherie op Instagram